01 mája 2024

Predstava a realita



"Moslimovia žijúci na Blízkom Východe a v Afrike si o ľuďoch na západe myslia, že ste to najhoršie pokolenie žijúce na tomto svete. Vy Európania ste si vytvorili kultúru, ktorá je tak úbohá a skazená, že nemá šancu prežiť. 
Vaše nové cnosti sú homosexualita, alkohol, a drogy. Praktizujete nemravný sex, za ktorý by ste mali byť okamžite zabití. Toto si o Vás myslia ľudia, ktorí sem denne prichádzajú po desaťtisícoch. 
Velebíte humanizmus a toleranciu, ako nové Európske hodnoty a cnosti, ktoré však vašimi hodnotami nikdy predtým neboli.
Uznávali ste krv a česť rovnako ako my. Uctievali ste svoju pôdu rovnako ako my. 
Pre nás Moslimov nasledovníkov Allaha a jeho proroka Mohameda humanizmus predstavuje slabosť, s ktorou sa nikdy nestotožníme. Náš prorok od nás vyžaduje silu a vieru. 
My slabosťou pohŕdame. Pohŕdame slabošským a nemravným spôsobom života, a preto už teraz môžem povedať, že ste prehrali svoj boj o existenciu na tomto svete. 
Moslimov v Európe žije 70 miliónov. O desať rokov nás bude 130 miliónov. Vaša populácia nerodí žiadne deti a vy tak upadnete do zabudnutia. Sme silnejší každým dňom a každou hodinou zatiaľ čo vy neustále slabnete. 
Keď sa jedného dňa zobudíte a uvidíte nás ako pri melódií Ummeti vztyčujeme vlajku Allahovu nad vaše metropoly budete vedieť, že Váš život sa definitívne končí. 
Európa žila po stáročia v Multikultúre. Mali ste Francúzsku kultúru, Nemeckú kultúru, Anglickú kultúru. Jediná kultúra, ktorá v Európe bude čoskoro akceptovaná ako výsostná a jediná bude Islam. Literárne diela budú spálené, vaša architektúra zničená. Nič po Vás neostane. Bude to ako keby ste nikdy neexistovali.

Takbir Allahuah Akbar!"

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára